Onderhoud

Omdat service hoog bij ons in het vaandel staat kunt u bij ons ook een service,- of onderhoudsabonnement voor uw ketel of stadsverwarmingunit afsluiten.

 

Stadsverwarmingunit:

€ 40,- per storing. Dit bedrag is inclusief voorrijkosten en arbeidsloon en exclusief de kosten voor eventueel te vervangen onderdelen.

 

CV-ketels:

€ 70,- per jaar. 1 x per wordt uw ketel geïnspecteerd (wij bellen u voor een afspraak). Het bedrag is inclusief voorrijkosten en arbeidsloon en exclusief de kosten voor eventueel te vervangen onderdelen.

 

Betaling van de abonnementen vind jaarlijks achteraf plaats. De contractsduur is 1 jaar. Het opzegtermijn is 2 maanden en dient schriftelijk te worden gedaan.

 

Service

Problemen met uw ketel, een kapotte waterleiding of een lekkend dak? Wij helpen u graag uit de nood!

 

De badkamer van uw dromen, een duurzame goot of een nieuwe stadsverwarmingunit? Dan geven wij u graag een professioneel en passend advies.

 

Bij Joost Jansen installatietechniek bent u geen “nummer” maar een relatie. Service is voor ons een pré. Zoals u verder op onze website kunt lezen helpen wij u graag bij het zoeken naar de, voor u juiste, oplossing.

 

Mocht u meer willen weten over ons bedrijf, dan benadrukken wij nogmaals, dat u altijd contact met ons op kunt nemen.

 

Wij helpen u graag verder!